четвер, 24 грудня 2009 22:29

"Аква Трейд" пропонує розпочати Новий рік зі здоров"я

Що частіше за все близькі люди бажають одне одному на Новий рік? Звичайно ж, щастя, здоров"я, любові та удачі. Компанія "Аква Трейд" не тільки приєднується до теплих побажань ваших родичів і близьких друзів, але і старанно працює над здійсненням деяких із них. "Аква Трейд" не додасть фарту в казино і не влаштує особистого життя. Проте кожного дня вода, яку ми постачаємо, зміцнює ваше здоров"я, додає життєвих сил і наснаги.

Артезіанська кришталево чиста "Іволжанська" видобувається з підземного озера в Сумській області. Вона сприяє очищенню організму, дає йому найважливіші мікроелементи, позитивно впливає на системи кровообігу і чудово засвоюється. "Миколінська" вода за своїми показниками аналогічна складу природних вод, які видобуваються на Кавказі. Збагачена сульфатними солями калію і магнію, вона прискорює обмінні процеси, протидіє ішемічній хворобі серця, утворенню каменів у жовчному міхурі. "Срібна" ж вода з прикарпатського джерела збагачена іонами срібла. Вони мають антибактеріальні властивості, тому збільшують термін її зберігання без консервантів.

На заводах мінеральну воду, яку постачає "Аква Трейд", збагачують озоном. Науково доведено, що озонована вода з лимоном здатна перемагати грип, убиваючи небезпечний вірус. Піклуючись про ваше здоров"я, "Аква Трейд" робить все можливе для того, щоб у наступному році воно зміцнювалося з кожним днем.


Крім того, ми сприяємо вашому комфорту і добробуту. Послуги "Аква Трейд" вирізняються високою якістю і низькими цінами. Співпраця з нами — зручний і правильний вибір у новому році.

Щоб замовити воду, вам необхідно зробити лише один дзвінок, а про все інше подбаємо ми. Менеджери нашого диспетчерського центру розрахують, скільки рідини вам необхідно, допоможуть обрати воду з нашого асортименту. Ми підберемо оптимальну схему безкоштовної доставки у зручний для вас день і час. Наші працівники проінструктують вас щодо обладнання, поставлять воду на кулер і надягнуть помпу для зручності набирання води. Із водою, замовленою в офіс, ми доставимо і додаткову продукцію — чай, каву, вершки.

"Іволжанська" видобувається з підземного озера в Сумській області, "Миколінська" аналогічна складу природних вод, які видобуваються на Кавказі

Ми працюємо на всій території України. Наші акції та програма лояльності для постійних клієнтів допоможуть вам заощадити кошти на подарунки для близьких. Наприклад, зробивши замовлення на нашому сайті aqua-trade.com.ua, ви отримуєте знижку на воду в розмірі 5%.

До речі, до Нового року ми також приготували сюрпризи. Якщо вам набридло носити важкі бутилі з магазину, якщо ви втомлюєтеся чекати, доки закипить чайник, замовте воду в компанії "Аква Трейд" і отримайте кулер у безкоштовне користування. Із ним Ви миттєво зможете набирати гарячу і холодну воду, не чекаючи, доки вона закипить чи охолоне. Ставайте нашими постійними клієнтами, і через два роки ми продамо цей кулер лише за 1 грн. Крім того, за цю ж ціну ви отримуєте помпу.


Ми турбуємося і про ваших дітей. Вони повинні отримувати найкращу воду, яку дає природа. Тому в нас є спеціальна вигідна пропозиція для дитячих садів, шкіл, ліцеїв і коледжів.

Замовивши "Іволжанську" воду для дитячих установ, ви зможете зекономити на оренді кулера і підставки. Окрім того, вам не знадобиться вносити заставну вартість за бутилі. Столова мінеральна вода "Іволжанська" ідеально підходить дітям. Вона має низький рівень мінералізації і містить  оптимальний для малечі склад кальцію, магнію, натрію, сульфатів і хлоридів. До кожного бутлю цієї води ви отримуєте 100 стаканів безкоштовно. Тож подаруйте Вашим дітям на Новий рік можливість бути здоровими.

В Італії є звичай — у перший ранок нового року пити воду із чистого джерела. Вважається, що вона приносить у дім щастя. "Аква Трейд" також бажає, щоб щастя наповнило вашу оселю. Тому пропонуємо почати 1 січня 2010 року зі склянки джерельної води, яку вам доставлять представники нашої компанії. Почніть новий рік зі здоров"я.

 Замовити воду можна за телефоном: (044) 332 89 89, або на сайті компанії: www.aqua-trade.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Аква Трейд" пропонує розпочати Новий рік зі здоров"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі