четвер, 27 червня 2013 00:45

Яка у вас була перша зарплата?

Ніна Пугач, 21 рік, бортпровідниця, Суми:

— Перша моя зарплата була 2011 року за промоакцію "Кока-коли". Ми місяць міняли кришечки на іграшки. Платили мені 15 гривень за годину. Працювала 5 годин на день то три, то чотири дні на тиждень. За весь час заробила 1100 гривень. Додала ці гроші до тих, які подарували батьки, й поїхала у Львів на Новий рік.

Олеся Шніп, 29 років, викладачка, Боярка Київської обл.:

— Я на третьому курсі підробляла вчителькою у школі, викладала предмет "Людина і світ" для 10-класників. Це був 2005 рік. Працювала один день на тиждень, мені платили 200 гривень на місяць. Купила філософський словник та підручники, які мені були потрібні для навчання.

Світлана Сухіна, 55 років, пенсіонерка, Київ:

— Пішла працювати на швейну фабрику 1975-го, коли не вступила до торгового інституту. Зарплата була 120 рублів, пристойна на той час для дівчинки. На ці гроші можна було місяць жити, дозволити собі ходити в кіно, в театри. Якщо порівняти з теперішніми цінами — це як 4 тисячі гривень отримувати.

Зараз ви читаєте новину «Яка у вас була перша зарплата?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі