неділя, 21 січня 2007 18:41

Затримано підозрюваного в убивстві Колі-Рокеро

"Нещодавно затримали підозрюваного в причетності до вбивства кримінального авторитета Миколи Лозинського (Коля-Рокеро)," — заявляє екс-начальник УМВС України у Львівській області Віталій Максимов, 51 рік.

Розповідати подробиці генерал відмовився, посилаючись на таємницю слідства.

— Цілком можливо, завдяки цьому затриманню за ланцюжком нам удасться розкрити ще п"ять-сім убивств, скоєних минулими роками. Убивства екс-губернатора Львіщини Степана Сенчука та директора склодзеркального заводу Богдана Дацка теж між собою пов"язані, — каже він.

Після кадрових перестановок у Міністерстві внутрішніх справ Максимов очолюватиме закарпатських міліціонерів.

— Якби мене запитали, де хочу працювати, то повернувся би додому, до Чернівців. Або в Тернопіль, де живуть теща із тестем, діти та онуки, — зізнається Максимов. — Проте радий, що мене залишають в обоймі. Отже, мої професійні здібності оцінюють як хороші.

Львівським УМВС Віталій Максимов керував півтора року. Каже, що єдиний показник діяльності обласної міліції, який знизився за цей час, — розкриття вбивств. 2005-го він становив 95%, торік — 92,6%.

Новим начальником львівської обласної міліції стане 42-річний Михайло Цимбалюк. Досі він працював начальником департаменту в справах неповнолітніх МВС України.

Зараз ви читаєте новину «Затримано підозрюваного в убивстві Колі-Рокеро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі