четвер, 18 червня 2009 18:14

У драмтеатрі отруїлися 26 людей

Після святкового обіду в Рівненському обласному музично-драматичному театрі до лікарні потрапили 26 людей. У п"ятницю, 12 червня, вистав не було, в буфеті закладу святкували день народження однієї з працівниць.

Наступної доби іменинниці та гостям стало зле — заболіла голова, шлунок.

— 18 людей привозили до нас у середньо важкому стані протягом суботи, — каже  завідувач інфекційним відділенням міськлікарні Сергій Дорошенко. — Кілька осіб поступило в неділю, понеділок. Нині їх уже 26.

Птерпілі пробудуть на лікуванні кілька днів.

Директор театру Володимир Петрів на лікарняному. Від коментарів відмовився.

— Хіба не маєте про що більше писати? — обурюється по телефону.   

Подейкують, день народження святкувала головний адміністратор театру. У приймальні розповіли, що гості принесли наїдки з собою — салати, холодець, торт.

Подібний випадок стався і у селі Дерев"яне Рівненського району. Після святкового обіду на Трійцю в церкві Святого Миколая, захворіли 25 людей. 11–13 червня з харчовим отруєнням до районної та обласної лікарень привезли 10 священиків і 15 парафіян. Четверо з них — діти. Загалом обідали понад 30 людей.

— Зараз треба стерегтися виробів із кремом, — говорить Сергій Дорошенко. — Курячі яйця можна вживати лише круто варені, а гусячих чи качиних не їсти взагалі.

Зараз ви читаєте новину «У драмтеатрі отруїлися 26 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі