понеділок, 06 листопада 2006 16:50

Сиротинцям збирають кошти на день Миколая

Шість тисяч вихованців 35 інтернатів Львівщини чекають на подарунки від Святого Миколая 19 грудня. Збирати доброчинні внески на дітей зголосилися 20 молодіжних організацій Львова та 500 волонтерів.

— Цього року проводимо десяту ювілейну акцію "Святий Миколай", — каже директор Мальтійської служби допомоги у Львові Олексій Побурко, 31 рік. — За кошти, які вдається зібрати, купуємо дітям одяг, взуття, солодощі, канцтовари, іграшки. Львівська громада вже допомогла грошима на три тисячі подарунків. Концерн "Галнафтогаз" на заправках "ОККО" розмістив скриньки для добровільних пожертв. Наприкінці акції зібрані кошти концерн за свій рахунок збільшить уп"ятеро і передасть сиротинцям.

Торік "мальтійці" зібрали 120 тис. грн. У дитячих будинках відремонтували їдальні, в інтернаті N104 замінили 70 ліжок, а львівському інтернату N100 для незрячих закупили нове кухонне обладнання.

Діти, які мріють отримати подарунок, можуть надіслати листа за адресою: Святому Миколаю, вул. Богомольця, 8, кв. 2, Львів.

Зараз ви читаєте новину «Сиротинцям збирають кошти на день Миколая ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі