понеділок, 22 липня 2013 07:45

Ірина Сех організувала клініку на колесах

Півроку тому відбулися вибори до Верховної Ради. Що за цей час устиг зробити кожен із депутатів-мажоритаників Львівщини для свого округу, оцінює 36-річна Оксана Дащаківська, виконавчий директор обласного осередку Комітету виборців України.

Активні

Ірина Сех (центр виборчого округу — Броди)

Склала запити щодо газифікації сіл Буського, Радехівського, Бродівського районів, реконструкції Домініканського монастиря в Жовкві, монастирського храму в селищі Підкамінь, ремонту дороги Радехів — Броди — Червонград. Організувала роботу клініки на колесах від фонду "Дар життя", де місцеві можуть отримати безкоштовну медичну допомогу.

Ярослав Дубневич (Городок)

Фонд братів Дубневичів продовжує фінансово сприяти виборцям. Запит щодо незаконного вивезення гравію у Самбірському районі.

Олег Канівець (Стрий)

Запити щодо ремонту траси Стрий — Тернопіль, передачі майна об'єктів Міноборони Стрия у комунальну власність, заборгованості зарплат на Західшляхбуді, законопроект про відзначення 850-річчя Жидачева. Його благодійний фонд "Добре серце" продовжує роботу, хоча дещо скоротив витрати.

Помірно активні

Ігор Васюник (Франківський район Львова)

Запити щодо незаконної приватизації Львівського автобусного заводу і його гуртожитків, порушення прав мешканців гуртожитку Університету фізичної культури. Скоротив обсяги роботи гуманітарний Фонд братів Васюників.

Роман Ілик (Дрогобич)

Регулярно зустрічається з виборцями, відгукується на прохання громадян. Запити щодо виділення коштів на випадок надзвичайних ситуацій Бориславу, стосовно незадовільного фінансування освіти в містах округу, надання курорту Східниця статусу державного, скасованих потягів до Трускавця.

Лідія Котеляк (Перемишляни)

Запити щодо лагодження доріг Львів — Тернопіль і Красне — Золочів, створення управління Міністерства внутрішніх справ у Новому Роздолі, законопроект про відзначення 60-річчя Нового Роздолу.

Степан Курпіль (Сокаль)

Запити щодо ремонту шляху Ковель — Червоноград — Жовква, перевірки обставин банкрутства підприємства "Червоноградська автобаза".

Юрій Михальчишин (Пустомити)

Активний спікер, однак в окрузі його присутність помітна менше, особливо в районі. Створив депутатську комісію, яка аналізує діяльність мера обласного центру — Андрія Садового. Працює переважно з молоддю. Запит щодо неправомірних дій судді господарського суду Львівської області Наталії Левицької.

Ірина Фаріон (Залізничний район Львова)

Конкретних обіцянок щодо роботи в окрузі перед виборами не давала. Її запити й законопроекти стосуються переважно загальноукраїнських питань.

Михайло Хміль (Сихівський район Львова)

Регулярно контактує з виборцями. Форми зустрічей — від особистого прийому громадян до участі у шкільних ранках.

Пасивні

Василь Пазиняк (Яворів)

Його діяльність непомітна в окрузі й у місцевих медіа. Запити щодо необґрунтованого об'єднання податкової у районах, законопроекти про відзначення 500-річчя сіл Гійче та Волиця Жовківського району.

Андрій Тягнибок (Старий Самбір)

В окрузі досі висить його передвиборна агітація. Запити щодо ремонту дороги Сколе — Свалява, законопроект про відновлення потяга Київ — Чоп.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Сех організувала клініку на колесах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі