понеділок, 03 липня 2023 12:31

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ розповіли про ситуацію біля Антонівського мосту

ЗСУ розповіли про ситуацію біля Антонівського мосту
Росіяни намагаються повернутися на позиції біля Антонівського мосту. Фото: Googlemap

Росіяни збільшують кількість обстрілів біля Антонівського мосту на Херсонщині.

Таким чином ворог намагається повернутися на позиції на південному фронті, повідомила 3 липня керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Окупанти намагаються зімітувати хоч якусь бурхливу діяльність. Ворожі позиції ми зачищаємо, а ворог з дивовижною впертістю повертається на них і намагається розгорнути знову, бо їм треба виконувати наказ. Вони нічого не можуть продемонструвати, для прикладу, на Запорізькому і Східному напрямку", − заявила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ успішно ведуть контрнаступ на шести ділянках фронту: карти боїв

Через це окупанти намагаються збільшити кількість обстрілів на півдні.

"За минулу добу було майже 50 обстрілів, а вночі близько 40. Ворог також знову застосовує авіацію: керовані авіабомби минулої доби вже були спрямовані і на сам Херсон", − додала Гуменюк.

Росіяни на півдні не змогли витіснити Збройні сили України, чисельністю до 70 осіб, з їхніх укріплених позицій під східним прольотом Антонівського мосту на Херсонщині. Окупанти завдали удару балістичними ракетами "Іскандер" по східному прольоту Антонівського мосту 30 червня.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ розповіли про ситуацію біля Антонівського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі