четвер, 12 січня 2023 04:45

"Зла та неприємна": Полякова зізналася, що погано ставилася до Єфросиніної

"Зла та неприємна": Полякова зізналася, що погано ставилася до Єфросиніної
Полякова зізналася, що раніше терпіти не могла Єфросиніну. Фото: youtube.com

Українська виконавиця Оля Полякова розповіла, що раніше дуже погано ставилася до телеведучої Маші Єфросиніної.

Зате потім вони стали кращими подругами, розповіла Полякова Єфросиніній в новому випуску їхнього спільного шоу "Дорослі дівчата".

Так, Полякова згадала, як одного разу не прийшла на заплановане з Єфросиніною інтерв'ю; Полякова розвернулася назад біля дверей її студії, тому що тоді вона до неї дуже погано ставилася.

"І взагалі ти була зла. І неприємна. А потім я пішла до тебе на передачу "Відверто" на каналі Україна, і мене дуже вмовляли, адже я до тебе тоді вже погано ставилася. І ти знову сиділа і давала свої оціночні думки" - зазначила Полякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З розтріпаним волоссям та без косметики: показали домашні фото зірок

Єфросиніна на це помітила, що Полякова здалася їй несправжньою, на що співачка сказала, що це неправда.

"Це неправда, я була дуже відверта з тобою. Ти сиділа зі своїм злим обличчям, і ти мені знову не сподобалася. А потім, коли мене вмовили знову на цю історію, я вже доїхала і зрозуміла, що не можу до тебе йти. Не можу і не хочу. Я розуміла, що я тебе підставила. І я тобі помстилася. Вибач" - додала вона.

Втім, резюмувала Полякова, її ставлення до Єфросиніної змінилося після того, як Маша стала людянішою, теплішою і добрішою. Тепер з телеведучою приємно мати справу, тоді як раніше вона викликала у співачки роздратування.

Через обстріли напередодні Нового року співачка Оля Полякова разом з дітьми дві ночі поспіль ночувала в підвалі. В Instagram артистка показала, як облаштувала там укриття.

Раніше Полякова заявила, що відмовилася від російської мови у своїй творчості. Всі свої хіти російською мовою вона переклала українською мовою, писати та співати російською вона більше не планує.

Зараз ви читаєте новину «"Зла та неприємна": Полякова зізналася, що погано ставилася до Єфросиніної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі