вівторок, 03 січня 2023 05:56

Більше немає місця: Полякова заявила, що повністю відмовилася від російської мови у творчості

Більше немає місця: Полякова заявила, що повністю відмовилася від російської мови у творчості
Полякова абсолютно відмовилася від російської мови і навіть переклала всі свої хіти українською. Фото instagram.com/polyakovamusic

Українська виконавиця Оля Полякова заявила, що відмовилася від російської мови у своїй творчості. Всі свої хіти російською мовою вона переклала українською мовою, писати та співати російською вона більше не планує.

За її словами, для російської мови в її творчості тепер немає місця, заявила співачка в ефірі телеканалу 1+1.

До 24 лютого 2022 року Полякова мала переважно російськомовний репертуар. Війна для неї все змінила.

"Я більше не співаю російською. Всі свої хіти я переклала українською. Нові пісні пишуться виключно українською, англійською теж. Немає вже місця для російської мови " - прокоментувала вона своє рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Полякової погадала Кароль на судженого: чи вийде співачка заміж у 2023 році

Крім того, Полякова розповіла про свої спроби звернутися до росіян на початку війни та зізналася, що рабська покірність росіян Кремлю її шокувала.

"Я ніколи не вірила, що можна промовчати. Це був шок. Потім публічно викреслювала всіх їх зі свого життя. Добре, що все г*вно відвалилося! Нам своє робити у своїй країні жити та свій мир відвойовувати" - розповіла вона.

Раніше Полякова розповіла про життя її двох дочок, Маші та Аліси, що живуть у Великій Британії. За словами зіркової мами, її дівчатка сильно змінилися за цей період. Старша дочка Маша відчуває себе в Лондоні впевненіше, а ось молодшій Алісі це дається важко.

Також Полякова не змогла стримати сліз під час зустрічі з українськими дітьми-переселенцями з Маріуполя, Херсона та Одеси, які пішли в перший клас в Грузії

Зараз ви читаєте новину «Більше немає місця: Полякова заявила, що повністю відмовилася від російської мови у творчості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі