вівторок, 05 вересня 2023 06:00

Життя цих трьох знаків нагадуватиме казку - гороскоп на 5 вересня

Життя цих трьох знаків нагадуватиме казку  - гороскоп на 5 вересня
Подбайте про свою зовнішність. До перукаря краще іти вранці. Фото: pixabay.com

5 вересня – день прагматиків. Не час мріяти про краще майбутнє. Докладіть зусиль для покращення якості свого життя вже сьогодні. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Часто виникатимуть суперечки з приводу матеріальних питань, - говорить астрологиня. – Тривожитиме невпевненість у завтрашньому дні. Губитимуться речі. Умійте домовлятися з оточенням. Не соромтеся просити про допомогу. Відкладіть планування нових проєктів до середини місяця. Протягом найближчих днів доведеться вносити корективи в ці плани. Не бажано купувати й продавати нерухомість. Вас не задовольнятимуть умови цієї операції. Подбайте про свою зовнішність. До перукаря краще іти вранці, робити манікюр чи корекцію брів – увечері. Щасливчиками себе відчують Терези, Леви і Водолії. Життя цих трьох знаків нагадуватиме казку".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Стримуйте свої бажання. Цього дня найбільше проблем буде через слово "хочу". Бережіть голову від травм. Цієї доби головний біль може особливо сильно дошкуляти.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Затримайтеся на роботі. Прибутковими будуть обід та вечір. Розмір заробітку залежатиме від вашої працездатності. Загублені речі знайти навряд чи вдасться. Тримайтеся далі від любовних інтриг. Стосунки, які зав'яжуться в соцмережах, стануть обтяжливими.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відмовтеся від придбання домашніх тварин. Від них буде більше шкоди, ніж радості. Залишайте без змін своє харчування. Гастрономічні експерименти виявляться невдалими.

Рак (22 червня – 22 липня)

Грошовий потік поступово збільшується. З'явиться можливість розв'язати проблемні фінансові питання. Але для цього доведеться докласти зусиль. Беріться за роботу у гарному настрої. Дивіться під ноги. Носіть зручне взуття на низьких підборах.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не спокушайтеся на пропозиції, які отримаєте цього дня. Краще синиця в руках, ніж журавель в небі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Проблеми відступлять. Примиряться давно ворогуючі сторони. Ідіть на компроміси, вчіться вибачати. Мине час, і ви згадуватимете про це з усмішкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таке кохання випадає раз на століття – любовний гороскоп на вересень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Дратуватиме постійна зміна цін. Важко буде контролювати свої витрати. Доведеться відкласти придбання меблів і техніки. Стережіться тих, хто втирається у довіру.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зустрінете колишнього чи колишню, контакт із якими давно втратили. Розмова плавно переросте у побачення. Воно принесе багато радості і кардинально змінить ваше майбутнє.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Робіть добро і не розраховуйте на вдячність оточуючих. Зірки сприятимуть милосердним. Слідкуйте за своїми словами. Досить погрожувати, згадувати минуле, з'ясовувати, хто кого любить більше. Сварки вибухатимуть без причини.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Кохані потребуватимуть підтримки. Зігрійте їх теплим словом. Вислухайте їхні таємниці та хвилювання. Похід до косметолога краще відкласти. Ваша шкіра надто вразлива.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Цінуйте існуючі стосунки. Новий роман буде короткотривалим. Біль у серці не вказуватиме на кардіологічні захворювання. Швидше за все турбуватиме невралгія.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зараз не варто шукати нову роботу. Зміна посади суттєво не вплине на стан справ. Надокучатимуть мігрень і біль у вухах. Стережіться протягів.

Тиждень з 4 по 10 вересня буде багатим на підказки. Прислухайтеся до порад, переймайте досвід колег, навчайтеся і націлюйтеся на результат. Астрологиня назвала чотири знаки, які почуватимуться найкраще.

Зараз ви читаєте новину «Життя цих трьох знаків нагадуватиме казку - гороскоп на 5 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі