четвер, 17 червня 2010 12:39

Житомир залишився без води через війну у мерії

Житомир залишився без води через війну у мерії

15 червня в Житомирі відключили воду. Зокрема, води не стало в мікрорайонах Богунія, Крошня, район "Ринок Хмільники".

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua , причина відключення води: борг водоканалу перед "Житомиренерго".

Борг становить близько 3 млн. грн, близько половини цієї суми заборгували комунальні установи, а не населення.

Як зазначив голова правління ВАТ ЕК "Житомиробленерго", є домовленість, що ці розрахунки будуть проведені. Мер має гарантувати, коли буде проплачено і коли буде вода у місті.

Як поскаржилася мешканка Житомира Валентина Степанівна, вона не розуміє, чому має страждати, адже вона вчасно сплачує за комунальні послуги і за воду зокрема.

Один із депутатів міської ради припустив, що таким чином ведеться війна, міський голова Віра Шелудченко зацікавлена у прибиранні деяких людей з посад, зокрема з водоканалу.

Як повідомлялося, з 29 квітня житомирський водоканал обмежив подачу води населенню міста через те, що ВАТ ЕК "Житомиробленерго" обмежило енергопостачання КП "Житомирське управління водопровідно-каналізаційного господарства" за борги. Як пояснив заступник мера Житомира Олександр Марцун, відключені 3 з 4 насосів станції третього підйому, які забезпечують подачу води на середні і верхні поверхи мікрорайонів Польова, Малікова, Крошня, Богунія (спальні мікрорайони Житомира).

За даними енергетиків, з лютого по квітень 2010 р. сума боргу збільшилася з 401 тис. грн - до 1,7 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Житомир залишився без води через війну у мерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі