четвер, 18 вересня 2008 12:08

Жителя Техасу стратили за зґвалтування та вбивство 93-річної старенької

У Техасі стратили злочинця, який десять років тому зґвалтував та убив 93-річну мешканку міста Кауфман. Про це повідомляє агентство Reuters.

У 1998 році Уільям Мюррей вдерся до будинку старої жінки, зґвалтував її, побив і задушив бинтом. Після цього він втік, вкравши лише трохи дрібних грошей з банки. Свою провину злочинець, якому на момент страти було 39 років, не заперечував.

Для традиційного останнього обіду перед стратою Мюррей замовив піцу, гамбургер, кукурудзяні коржики та неміцний чай. Вже будучи прив"язаним до каталки для введення смертельної ін"єкції, злочинець заявив, що просить вибачення у сім"ї убитої ним жінки.

Уільям Мюррей став дев"ятим злочинцем, страченим в Техасі в 2008 році. Техас найактивніше з усіх американських штатів практикує страту. На його частку припадає більше третини всіх страт, здійснених в США за останніх 30 років, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Жителя Техасу стратили за зґвалтування та вбивство 93-річної старенької». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі