пʼятниця, 18 вересня 2009 16:35

Зірку "Доктора Хауса" випустили на пляж без трусів (ФОТО)
9

Відома актриса Олівія Уайлд знялася голою для жовтневого номеру журналу GQ.

На сторінках чоловічого видання зірка телесеріалу "Доктор Хаус" з"явилася перед читачами не тільки в бікіні, але і без нього.

25-річна Олівія Уайлд поділилася побоюваннями з приводу того, що її вважають секс-лялькою без мізків. "Адже я зовсім не така, але все так швидко змінюється, - скаржиться красуня. - Не розумію, коли мене вносять до рейтингів типу "сотня гарячих штучок", маючи на увазі сексуальність. Я не відчуваю себе звісно в такій ролі".

На цнотливість і витонченість Олівії, мабуть, повинен натякати її псевдонім Уайлд - його актриса "позичила" у письменника Оскара Уайлда. Крім того, вона цілих шість років перебуває в шлюбі - за італійським принцом Тао Рісполі, який займається випуском фільмів.

"Був час, коли мене зачіпала громадська думка - оточуючі вважали, що я обов"язково повинна вийти заміж, і бажано - за кіно- або рок-зірку", - скаржиться Олівія в інтерв"ю GQ на причини, що спонукали її до раннього шлюбу.

Ua-reporter

Зараз ви читаєте новину «Зірку "Доктора Хауса" випустили на пляж без трусів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі