четвер, 04 жовтня 2007 12:31

Земфіра і Литвинова оголосили себе сім"єю (ФОТО)

Рамазановій і Литвиновій вже набридло ховатися. На презентації нового глянцевого журналу дівчата, які вже не один рік живуть разом, нарешті визнали свої відносини.

Співачка як завжди була вірна собі – без скандалу вона просто не могла вийти на сцену. Роздратована і виснажена, співачка накинулася на одного з гостей вечора і розбила його любительську камеру.

Несподівано з"явившись у  натовпі гостей, ще більш змарніла Рамазанова, закутана у великий шарф, спочатку залишалася непоміченою. Але коли Зема вирішила підійти до барної стійки з напоями, щоб "заправитися" улюбленим коньяком, її побачив один з шанувальників її таланту. Чоловік направив на "дівчинку-скандал" свою любительську камеру. Побачивши об"єктив  Земфіра незадоволено скривилася. Співачка різко рвонула до чоловіка, вчепилася мертвою хваткою у відеокамеру і прошипіла: "Досить мене  знімати!". Молодий чоловік спробував зізнатися їй у коханні, але Рамазанова його не стала слухати. Вона ударила по камері і сказавши "п...ц" пішла.

Із Земою приїхала Рената Литвинова. Гості відразу побачили актрису і тут же оточили її щільним кільцем. Рената ж, втративши з поля зору свою подругу, помітно нервувала. По Литвиновій було помітно, що вона сильно переживає за душевний стан своєї подруги і не хоче відпускати її від себе ані на мить. Актриса не знаходила собі місця від хвилювання, ігноруючи знайомих.

Нарешті потрапивши за куліси невеликої сцени, де ховалася Земфіра, Рената, попросивши оточуючих залишити її у спокої, усамітнилася із співачкою, яка не забула прихопити з собою з фуршетного столика пляшку дорогого шампанського.

Незабаром Земфіра з"явилася перед публікою вже помітно повеселівшою. Співачка, одягнена у блискуче плаття і туфлі на високих підборах, енергійно влетіла на сцену.

Земфіра почала виконувати свої пісні з нового альбому. "Меня прет! – поділилася з публікою співачка, раптом почавши стрибати на сцені. – Я стрибаю не тому, що так треба, а тому, що мене по-справжньому пре!"

Втім, несподівана веселість співачки ніяк не в"язалася з її виснаженим виглядом. Іноді співачка просто не могла триматися на ногах і судорожно хапалася за стійку мікрофону, щоб не впасти на сцені, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Земфіра і Литвинова оголосили себе сім"єю (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі