вівторок, 12 грудня 2023 08:43

Збій у мережі Kyivstar: українцям нагадали, як залишатися на зв'язку

Збій у мережі Kyivstar: українцям нагадали, як залишатися на зв'язку
У мережі Kyivstar 12 грудня стався масштабний збій. Фото: ukrinform.ua

Компанія Kyivstar зараз працює над усуненням масштабного збою, що стався у мережі вранці 12 грудня.

Тим часом українцям нагадали, що навіть у таких випадках можна залишатися на зв'язку. Про це йдеться у повідомленні порталу Дія.

Щоб усі документи були завантажені у смартфоні, потрібно відкрити застосунок Дія, поки ви підʼєднані до домашнього WiFі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, якщо у вас вкрали смартфон: поради спеціалістів

Далі можна скористатися національним роумінгом, що дозволяє перемикатися між операторами Київстар, Vodafone та lifecell без зміни сім-карт та тарифів.

Для цього потрібно вимкнути автовибір мережі. На Android: Налаштування - Мобільна мережа (чи Підключення) — Оператор. На iOS: Параметри — Стільникові дані - Вибір мережі.

"Знайдіть та виберіть доступну мережу: Vodafone UA, UA-KYIVSTAR чи LIFECELL. Якщо підключитися не вдалося, спробуйте ще раз або виберіть іншу мережу. Перевірте, чи можна зателефонувати або відправити SMS", - йдеться у повідомленні.

Вранці 12 грудня користувачі повідомили про масштабний збій в роботі національного телеком-оператора Kyivstar. Офіційний сайт також не працював. Абоненти повідомляють про відсутність мережі та інтернету.

Складнощі зі зв'язком спостерігаються по всій країні. Також клієнти не можуть зайти в застосунок. Гаряча лінія підтримки оператора перевантажена.

Зараз ви читаєте новину «Збій у мережі Kyivstar: українцям нагадали, як залишатися на зв'язку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі