неділя, 06 листопада 2022 22:21

Завтра відключатимуть світло не за графіком

Завтра відключатимуть світло не за графіком
У понеділок, 7 листопада, будуть аварійні відключення світла. Фото: nizhyn.in.ua

В понеділок, 7 листопада, в Києві та семи областях відключатимуть світло не за графіком.

Укренерго прогнозує дефіцит в енергосистемі. Тому компанія надала обсяги для обмеження електропостачання для споживачів у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській областях, йдеться у повідомленні Укренерго.

"В цих регіонах мережа зазнала найбільших пошкоджень. Для стабільної та збалансованої роботи енергосистеми треба скоротити споживання на 30%", - повідомляє компанія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киян просять не користуватися ліфтами ‒ у чому причина

З 6.00 і до кінця доби будуть введені в дію графіки планових обмежень.

Окрім того, обленерго можуть проводити екстрені обмеження споживання, застосовуючи графіки аварійних відключень. Такі заходи необхідні, щоб уникнути дефіциту та не допустити перенавантаження високовольтної інфраструктури.

Уранці 31 жовтня російські терористи масовано атакували Україну. "Прильоти" підтвердили у низці областей.

Били окупанти переважно по об'єктах енергетичної інфраструктури з літаків-ракетоносців стратегічної авіації. Випустили понад 50 крилатих ракет Х-101 та Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська у Ростовській області Росії. 44 крилаті ракети знищила наша ППО, повідомили в Повітряних силах.

Зараз ви читаєте новину «Завтра відключатимуть світло не за графіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі