пʼятниця, 10 жовтня 2008 17:00

Затриманого у справі про вибух в Мінську відпустили

21-річний житель Мінська Олександр Корік, який був затриманий в кінці вересня у справі про вибух в білоруській столиці, звільнений. Представник ГУВС Мінська, якого цитує "Интерфакс", відзначив, що з чоловіка узяли підписку про невиїзд.

Кілька днів тому "Телеграф", посилаючись на відділ інформації столичного ГУВС, повідомив, що у справі про липневий вибух Корік проходить в ролі свідка. "На справжній момент підозрюваних немає", - заявив начальник відділу інформації Олександр Ластовський.

Олександр Корік, як відзначає видання, сам звернувся в міліцію. Він розповів, що за два тижні до Дня незалежності невідомі молоді люди, яким він дав закурити, порадили йому залишити столицю, заявивши, що незабаром в Мінську станеться вибух. Коріка неодноразово викликали на допити, а 30 вересня він був затриманий, в його квартирі був проведений обшук.

Нагадаємо, що вибух в центрі Мінська стався в ніч на 4 липня, коли там проходив святковий концерт на честь Дня незалежності. В результаті було поранено більше 50 осіб. Незабаром після цього за підозрою в причетності до організації вибуху були затримані колишні члени патріотичної організації "Білий легіон", а також активісти опозиції. Всі вони згодом були відпущені.

Зараз ви читаєте новину «Затриманого у справі про вибух в Мінську відпустили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі