субота, 02 листопада 2019 15:21

Затримали митників, які завдали мільйонних збитків державі

Затримали  митників, які завдали мільйонних збитків державі
Через дії зловмисників державний бюджет недоотримав 10 млн грн. Фото: СБУ

Співробітники СБУ викрили посадових осіб Миколаївської митниці Державної фіскальної служби на масштабних зловживаннях, що принесли мільйонні збитки.

"Протягом 2018-2019 років керівництво обласної митниці спільно з начальниками кількох митних постів систематично порушували вітчизняне антидемпінгове законодавство в інтересах комерційних структур. Під час ввезення з Європи мінеральних добрив посадові особи безпідставно занижували податкові ставки, внаслідок чого державний бюджет недоотримав майже 10 мільйонів гривень", - повідомляє прес-служба СБУ.

Під час обшуків правоохоронці вилучили документацію, яка підтверджує масштабні зловживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала "торговця" державними посадами

Кримінального провадження відкритого за ч. 2 ст. 364 "Зловживання владою або службовим становищем. Наразі тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин справи.

В Одесі на хабарі затримали співробітника Служби безпеки та його спільника. Зловмисники вимагали 35 тис. гривень з місцевої мешканки.

Зараз ви читаєте новину «Затримали митників, які завдали мільйонних збитків державі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі