субота, 23 лютого 2008 14:05

Заступника генпрокурора Вірменії звільнили за участь в мітингу опозиції

Президент Вірменії Роберт Кочарян в суботу підписав указ про звільнення з посади заступника генерального прокурора республіки Гагіка Джангіряна, повідомив "Інтерфакс" прес-секретар генпрокуратури СонаТрузян.

За його словами, іншим указом Кочарян позбавив Джангіряна ступеня державного радника юстиції першого класу. В п"ятницю до президента з клопотанням про звільнення Джангіряна звернувся генпрокурор АгванОвсепян.

Прес-служба генпрокуратури повідомила, що Джангірян грубо порушив заборону прокурорам займатися політикою, передбачений законом "Про прокуратуру".

На вчорашньому мітингу опозиції Джангірян заявив про свою підтримку екс-президента Вірменії Левона Тер-Петросяна. Як повідомлялося, з 20 лютого прихильники Тер-Петросяна проводять в столиці Вірменії акції протесту з вимогою визнати недійсними результати минулих в країні президентських виборів.

У Вірменії 19 лютого відбулися чергові вибори президента, в яких брало участь дев"ять кандидатів. Перемогу отримав прем"єр-міністр Вірменії Серж Саркісян, набравши 52,86% голосів. За Л.Тер-Петросяна проголосували 21,5% виборців, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Заступника генпрокурора Вірменії звільнили за участь в мітингу опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі