середа, 16 квітня 2008 12:40

Засновниця Jimmy Choo виконала стриптиз на пляжі (ФОТО)

Відомий актор Крістіан Слейтер, відомий по фільму "Інтерв"ю з вампіром", і засновниця бренду JimmyChoo Тамара Меллон провели гарячі вихідні на Карібських островах.

40-річна бізнесвумен, яка перетворила JimmyChoo на один з найбільш впізнаваних взуттєвих брендів перш, ніж продати свою частку приблизно за 90 мільйонів євро, здається, насолоджувалася відпочинком. У оранжевому бікіні підтягнута і схудла Тамара із задоволенням демонструвала фігуру своєму молодшому супутнику.

Мультіміліонерша засмагала топлесс, надягаючи верхню частину бікіні лише під час купання в морі.

Слейтер і Меллон зустрічаються з літа минулого року, проте зробили перерву у відносинах на час різдвяних свят, коли актор відлітав в Торонто до своєї колишньої дружини і дітей, оскільки вони обидва вважають, що зобов"язані зробити ці свята найщасливішими в житті дітей.

У Меллон теж є дитина від попереднього шлюбу із спадкоємцем нафтової династії Метью Меллоном. З ним Меллон вирішила розвестися після того, як Меллон, колишній наркоман, признався, що знову вживає кокаїн, повідомляє FederalPost.

Зараз ви читаєте новину «Засновниця Jimmy Choo виконала стриптиз на пляжі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі