вівторок, 06 травня 2008 08:44

Заради кого Анастасія Заворотнюк кинула Сергія Жигунова

Заради кого Анастасія Заворотнюк кинула Сергія Жигунова
Причиною нещодавнього розставання Анастасії Заворотнюк і Сергія Жигунова стали не розбіжності і сварки, а нова любов "прекрасної няні", пише сьогодні "Комсомольська правда".

Обізнані джерела повідомляють, що у актриси серйозний роман з учасником проекту "Танці із зірками", 37-річним фігуристом Петром Чернишевим.

Чернишев разом зі співачкою Юлею Ковальчук став переможцем льодового шоу, на якому Заворотнюк була ведучею. Близькі відносини нібито почалися у Насті та Петра саме на проекті. Якщо вірити чуткам, це була любов з першого погляду. Настя не змогла дурити Жигунова й розлучилася з ним практично напередодні весілля. Сусіди Заворотнюк стверджують, що Петро Чернишев два місяці тому переїхав жити в її квартиру.

Про Петра Чернишева відомо, що він народився в Пітері, але вже 16 років виступає в США в танцях на льоду в парі з Наомі Ланг. Чернишев є громадянином США. Його дідусь був чотирикратним чемпіоном Радянського Союзу з фігурного катання. Петро став п"ятикратним чемпіоном США з фігурного катання.

Чернишев був сім років одружений на фігуристці Наталії Анненковій, але потім виїхав робити кар"єру до Америки, і їх союз розпався, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Заради кого Анастасія Заворотнюк кинула Сергія Жигунова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі