четвер, 15 березня 2007 13:23

Заправщик інсценував пограбування АЗС у Сімферополі

Працівник сімферопольської автозаправки під час нічного чергування інсценував напад на АЗС. Зі своїм товаришем працівник украв з каси станції десять тисяч гривень, повідомляє Центр суспільних зв"язків главку МВС України в Криму.

Пограбування сталося вчора вночі. Розподіливши час для відпочинку, заправник АЗС – "пістолетник", відправив свого напарника спати.

Дочекавшись зручного моменту, злодій витягнув з каси всі гроші (близько 10 тисяч гривень) і чекав свого спільника, щоб передати йому награбоване. Коли почув шум мопеда, який наближається, "пістолетник" вийшов на вулицю, щоб зустріти "інкасатора".

Потім обидва розіграли наперед продуманий план: водій мопеда бризнув з газового балончика на шапку "пістолетникові", а потім в обличчя сплячому операторові. Від цього чоловік прокинувся, але побачити і зрозуміти, що відбувається не зміг. Коли протер очі, обпалені сльозоточивим газом, відразу ж натиснув сигнал тривоги.

Співробітникам власної служби охорони заправки і слідчо-оперативній групі Київського райвідділу міліції "пістолетник", потираючи нібито забиту голову, розповів свою версію того, що відбулося. З його слів якийсь чоловік під"їхав до заправки, щоб поповнити запаси палива. Коли заправник наповнював каністру бензином, клієнт ударив його по голові, а потім бризнув в очі сльозоточивим газом. Потім злодій скористався безпорадним станом працівника і забрав у нього ключі від операторської кімнати і сейфа, а потім пограбував касу і втік.

Оперативники поставили декілька уточнюючих питань і переконалися, що "пістолетник" бреше. А молодий зловмисник коли зрозумів, що всі підозри сходяться на ньому, вирішив, що краще зізнатися і "здати" свого товариша.

Як з"ясували, хлопець працював на заправці близько місяця, і наперед спланував її пограбування. Через декілька годин спільника затримали, а викрадені гроші передали власникові АЗС, передає Новый Регион.

Зараз ви читаєте новину «Заправщик інсценував пограбування АЗС у Сімферополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі