четвер, 07 липня 2011 17:03

Запоріжжя атакували гадюки

Запоріжжя атакували гадюки

Запорізькі рятувальники ловили гадюк в центрі міста. Співробітники МНС двічі надавали допомогу населенню, прибираючи отруйних змій з підвалу житлового будинку та тротуару центральної магістралі - проспекту Леніна.

"6 липня в підвалі житлового будинку по вулиці Богдана Хмельницького місцеві жителі виявили змію і викликали рятувальників. За допомогою підручних засобів співробітники МНС спіймали небезпечного плазуна. За зовнішніми ознаками змія була схожа на гадюку. Рятувальники вивезли її з дому за місто", - повідомили в прес-службі Головного управління МНС України в Запорізькій області.

Проте незабаром з'явилася ще одна змія. На цей раз гадюку знайшли на вулиці. Увечері того ж дня рятувальникам довелося ловити небезпечну змію на тротуарі проспекту Леніна. Використовуючи підручні засоби співробітники МНС спіймали змію і звільнили дорогу пішоходам.

Усього в операції з вилову змій в центрі Запоріжжя брали участь 4 особи.

Фахівці зазначають, що як правило гадюки уникають шумних місць і ніколи не нападають на людей першими. Укуси гадюк зазвичай пов'язані з необережністю людини.

Зараз ви читаєте новину «Запоріжжя атакували гадюки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі