четвер, 28 січня 2016 14:10

Законопроект про освіту відправили на доопрацювання Верховній Раді

Законопроект про освіту відправили на доопрацювання Верховній Раді

Комітет з питань науки і освіти відправив законопроект "Про освіту" на повторне доопрацювання у профільний комітет Верховної Ради. Таке рішення ухвалили члени комітету по завершенні розширеного засідання, в ході обговорення законопроекту "Про освіту".

За словами голови комітету Лілії Гриневич, у комітету був вибір знову відправити законопроект до Міністерства освіти, але це було б уже непродуктивним шляхом.

"Наша мета не в тому, щоб сказати, що ми винесли на розгляд Верховної Ради законопроект про освіту, який провалився, або не буде потім працювати, або буде абсолютно не сприйнятий суспільством. Наша мета стратегічна – законопроект на наступні два десятиріччя хоча б. Тому давайте будемо працювати", – зазначила Гриневич.

Вона також повідомила, що завдяки обговоренню законопроекту виникають все більш сформульовані ефективні пропозиції, що покращують якість закону.

Як відомо, за підсумками першого розширеного засідання Комітету ВР з питань науки і освіти, що відбулося 25 листопада, законопроект "Про освіту", було відправлено на доопрацювання до Міністерства освіти і науки. Наприкінці грудня доопрацьований міністерством законопроект повторно направлено до парламенту.

Нагадаємо, реформа освіти зараз у глухому куті - експерт.

Зараз ви читаєте новину «Законопроект про освіту відправили на доопрацювання Верховній Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі