пʼятниця, 18 липня 2008 16:37

Заарештовано членів "Аль-Каїди", які готували замах на Джорджа Буша

Ізраїльські спецслужби заарештували шістьох арабів, які проживають в Ізраїлі, четверо в Східному Єрусалимі і два в Назареті, які організували в країні осередок "Аль-Каїди". Один із заарештованих готувався здійснити замах на Джорджа Буша під час візиту президента США до Ізраїлю, повідомляє TheJerusalemPost.

Терористи були заарештовані під час сумісної операції ізраїльської поліції та служби внутрішній безпеки Ізраїлю ШАБАК. Серед затриманих два студенти єрусалимського Єврейського Університету: 22-річний Ібрагім Наашаф, який вивчав фізику і інформатику, і студент-хімік 24-річний Мухаммад Наджам.

Повідомляється, що один зі студентів проживав в університетському кампусі, в кімнаті з видом на гелікоптерний майданчик. Він знімав на камеру злітаючі та сідаючі гелікоптери та потім обговорював в інтернеті з можливими членами "Аль-Каїди" можливості підриву гелікоптера Джорджа Буша під час його візиту до Ізраїлю.

Імена четверо інших заарештованих: 21-річний Юсеф Сумарін, Анас Швайке, 22-річний Камаль Абу Квейдар і 21-річний Ахмад Швайке. Повідомляється, що під час обшуку в комп"ютерах деяких із заарештованих були знайдені інструкції з виготовлення бомб, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Заарештовано членів "Аль-Каїди", які готували замах на Джорджа Буша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі