неділя, 10 квітня 2022 21:09

Спецтема: Війна Росії проти України

За добу вдалося евакуювати 2824 українця

За добу вдалося евакуювати 2824 українця
За добу евакуювали майже 3 тис. українців. Фото: Укрзалізниця

Сьогодні, 10 квітня, евакуювали 2824 українця.

З Маріуполя Донецької області до Бердянська Запорізької області на власному транспорті та евакуаційних автобусах доїхали 2622 людини до Запоріжжя. З них 213 маріупольців, 2409 - мешканці міст Пологи, Василівка, Бердянськ і Мелітополь Запорізької області, повідомила міністерка з питань реінтеграції окупованих територій Ірина Верещук у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кожний евакуаційний день – як останній" - Гайдай про роботу гуманітарних коридорів

Колони автобусів, які зранку виїхали із Запоріжжя для евакуації цивільних з Бердянська, Токмака та Енергодара тримають російські окупанти на блокпосту у Василівці.

"З міст Лисичанськ, Сіверськодонецьк, Рубіжне, Кремінна та Попасна, що на Луганщині, попри постійні порушення режиму тиші окупантами, сьогодні вдалося евакуювати 202 людини", - зазначила Верещук.

До Львова прибули спеціальні вагони з евакуйованими українцями. Вони постраждали від бойових дій у Слов'янську та Бахмуті. Серед евакуйованих є люди на візках, з мінно-вибуховими та осколковими пораненнями.

Зараз ви читаєте новину «За добу вдалося евакуювати 2824 українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі