четвер, 10 липня 2008 09:46

За скільки готові оголитися зірки шоу-бізнесу (ФОТО)

20 років тому фільм "Маленька Віра" став справжнім одкровенням для вітчизняного глядача: виявилось, що секс в нашому кіно є. Актриса Наталія Негода враз стала секс-символом і першою власними грудьми торувала собі дорогу прямо на обкладинку американського "Плейбоя" - за непоганий, говорять, на ті часи гонорар. Багато хто тільки після цього дізнався про існування такого журналу.

Зараз оголенням на екрані навряд чи когось здивуєш. Справа поставлена на потік.

В період популярності на Заході групи "Тату" американський Playboy пропонував їм $200 тисяч за зйомку. Але сторони не зійшлися в ціні. З чуток, колишній продюсер Юлі Волкової і Олени Катіної Іван Шаповалов захотів з Playboy мільйон євро.

Група "ВІА Гра", з чуток, бере 10 тисяч євро за відверту фотосесію.

У травневому номері Playboy оголилася Аліса Гребенщикова. Пікантність зйомці додавав той факт, що дочка БГ в той момент була вже вагітна. "Якщо чесно, глянцеві журнали платять тільки одиницям", - заявила "КП" Аліса.

Дійсно, за відомостями "КП", російський Playboy, як і інший популярний в Росії чоловічий журнал - Maxim, не платить вітчизняним зіркам гонорар за оголення.

Анна Ковальчук, вона ж Маша Швецова - скромний слідчий в застібнутому на всі гудзики костюмі з серіалу "Таємниці слідства", - у фільмі "Майстер і Маргарита" Володимира Бортко з"явилася зовсім в іншому образі. Її Маргарита гола літає по Москві і у вельми фривольному наряді зустрічає гостей на балу Воланда. З чуток, за таку "відвертість" Анна отримала 100 тисяч доларів понад звичайний гонорар.

Після серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасію Заворотнюк запросили на головну роль в блокбастер "Код Апокаліпсису". За сценарієм актриса повинна була не тільки красиво битися, але і уміло роздягатися. Умовили продюсери "няню" на ню за 40 тисяч доларів. Правда, з чуток, після того, як фільм подивилися численні генерали, пікантні сцени за участю Насті хотіли вирізати. Мовляв, наші суперагенти на "це" ніколи не пішли б. Але продюсерам вдалося відстояти сцену з голою Заворотнюк.

Один з найвідвертіших моментів фільму Станіслава Говорухіна "Благословіть жінку" - коли головна героїня, яку зіграла молода актриса Світлана Ходченкова, гола купається в морі. Як друзям, так і родичам ця сцена не дуже сподобалася. Після цього Світлана зареклася роздягатися перед камерами. До сьогоднішнього дня своєї обіцянки актриса не порушила. Та і до того ж чоловік актриси актор Володимир Яглич ревно ставиться до її відвертих зйомок.

Восени відбудеться прем"єра комедії "Гітлер капут", де одну з головних ролей зіграла сексапільна красуня Анна Семенович. У фільмі присутні і інтимні сцени: екс-"блестящая" хлюпається у ванні разом з актрисою Евеліною Бледанс. Якщо остання роздяглася перед камерами без жодних проблем, то Анну довелося умовляти роздягтися всій знімальній групі фільму. На допомогу прийшов Павло Деревянко, який зіграв в картині її коханого. Він робив Семенович розслабляючий масаж і в процесі помаленьку знімав з пишногрудої красуні одяг. До речі, власниці одного з найвагоміших бюстів шоу-бізнесу додаткових гонорарів за оголення не платили, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «За скільки готові оголитися зірки шоу-бізнесу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі