четвер, 03 лютого 2022 12:29

За лютневими морозами йде незначне потепління: прогноз до кінця тижня

Вдень 4 лютого на Півночі та в Центрі очікується -2...7°C, у південній частині, на Сході та Заході близько нуля.

Найближчої ночі вдарить мороз у межах -3...9°C, на Сході та в Криму 0...-3°C, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. У п'ятницю сніг пройде на Заході України, а невеликий дощ - на півдні Криму.

"У суботу сніг - на Заході, Півночі та подекуди у Центрі, окрім Дніпра з районами. У неділю сніг вночі на Сході, вдень мокрий сніг лише на Заході. На іншій території України, що не увійшло у цей список, найближчим часом - без істотних опадів", - ідеться у повідомленні.

У ніч на суботу у більшості областей України передбачається -4...10°C, на крайній півночі до -12°C, на Заході 0...-2°C. Вдень 5 лютого почнеться потепління до відлиги, лише у східних областях ще вдень побудуть -3...6°C.

У неділю вночі мороз затримається лише у східній частині, -3...9°C. Протягом дня відлига та незначне потепління охоплять практично всю Україну. Вітер посилиться у суботу та неділю, буде переважно західних напрямків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суне похолодання до -13°C: назвали дату

У Києві завтра, 4 лютого, очікується морозна погода з нічною температурою повітря до -7°C, денною до -3°C. Без опадів. У ніч проти суботи в столиці буде до -10...12°C, а вже вдень почнеться потепління. Випадатиме періодично сніг. Неділя в Києві буде вітряною, але з відлигою та без істотних опадів.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  У ніч проти суботи столицю поморозить
У ніч проти суботи столицю поморозить

"До весни все ближче, тому використайте найближче похолодання, щоб витрусити пледи та килими, оцінити затишок свого дому, вигуляти красиві товсті шапки та пуховики", - додала синоптикиня.

2 лютого у селі Гайдари на Харківщині бабак Тимко III спрогнозував прихід весни в Україну. Вона почнеться за розкладом, але буде нестабільною і прохолодною.

Зараз ви читаєте новину «За лютневими морозами йде незначне потепління: прогноз до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі