вівторок, 02 червня 2009 20:10

Вибухи в Мелітополі не вважають терактом

Вибухи в Мелітополі не вважають терактом
У зв"язку з вибухом у відділенні "Ощадбанку" в Мелітополі (Запорізька обл.) порушена кримінальна справа про замах на вбивство. Про це повідомив заступник прокурора Мелітопольської міжрайонної прокуратури Геннадій Фомін.

За його словами, справа порушена за статтями 15 ("замах на злочин"), 115 ("умисне вбивство") частина друга пункт 5 ("здійснене небезпечним для життя багатьох людей способом") і 7 "за хуліганськими мотивами" КК України. Покарання передбачає позбавлення волі від 10 до 15 років або довічного ув"язнення, повідомляє РБК-Україна.


Сьогодні, 2 червня, о 10.26 в місті Мелітополь (Запорізька область) в приміщенні "Ощадбанку" прогримів вибух. Кількість постраждалих внаслідок вибуху - 25 осіб, серед них 2 дітей. 6 постраждалих перебувають у важкому стані в 1-й міськлікарні, один із них у вкрай важкому стані. На місці події працюють опергрупа і психологи МНС, співробітники правоохоронних органів та місцевої влади. У будівлі "Ощадбанку" знайшли залишки вибухового пристрою. Міліціонери зараз з"ясовують чи був пристрій саморобним. Також відомо, що вибухів було три.
Зараз ви читаєте новину «Вибухи в Мелітополі не вважають терактом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі