середа, 27 лютого 2019 13:43

"Все почалося з родимки" - молода мати просить врятувати її від раку шкіри

Автор: Фото надане Ольгою Кириченко
  Ольга Кириченко з чоловіком Олександром
Ольга Кириченко з чоловіком Олександром

31-річна Ольга Кириченко з села Пологи Васильківського району на Київщині лікує рак шкіри. Захворювання в жінки виявили 2014 року. На один місяць лікування потрібно близько $2,8 тис.

"Все почалося з родимки. Вона в мене була на попереку. Швидко збільшувалася, міняла форму і колір. Але я нікуди не зверталася. Після кесаревого розтину я носила бандаж, яким випадково пошкодила родимку. Вона довго не гоїлася, гноїлася.

Звернулася до лікаря лише через місяців чотири.Виявили меланому. Вона вже досить глибоко пустила коріння і проникла в лімфатичну систему. Хіміотерапія при такому діагнозі протипоказана.

Я перенесла приймаю препарат Зелбораф, який пригнічує ракові клітини. На нього щомісяця треба 2,8 тисячі доларів.

Перебуваю в декретній відпустці. Моєму синочку Богдану всього 5 років. Чоловік мій має інвалідність. Саша переніс операцію на серці, йому поставили два імплантати клапанів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім'я журналістів благає врятувати найменшого сина

Інколи в мене вже не вистачає сил. Але я знаю, що мене люблять і я потрібна. Ще я зрозуміла,наскільки прекрасні, добрі та чуйні люди живуть в нашій країні. Я від щирого серця дякую всім за підтримку і допомогу.

Мій марафон продовжується. Мене обов'язково "відремонтують". Але на це потрібно багато сил, терпіння та фінансів. Тому я звертаюся до всіх небайдужих людей. Прошу, підтримайте та допоможіть мені боротися далі. Нехай Господь Бог подарує маленьке диво для кожного з нас", - розповіла Gazeta.ua Ольга Кириченко.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7554 2797 2639 або Ощадбанку: 5167 8020 0006 2650 (Кириченко Ольга Андріївна).

Контакти: 0 (50) 985 48 05 (Viber).

Зараз ви читаєте новину «"Все почалося з родимки" - молода мати просить врятувати її від раку шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі