понеділок, 28 січня 2008 09:21

Вручено нагороди Гільдії кіноакторів США

У Лос-Анджелесі в неділю ввечері відбулася урочиста церемонія вручення нагород Гільдії кіноакторів США.

Нагорода Гільдії кіноакторів за кращу чоловічу роль дісталася Деніелу Дей-Льюісу за "Нафту". У категорії також були представлені: Джордж Клуні ("Майкл Клейтон"), Райан Гослінг ("Ларс і справжня дівчина"), Еміль Хірш ("До дикої природи") і Вігго Мортенсен ("Пророк на експорт").

Кращою виконавицею жіночої ролі стала Джулі Крісті за роботу у фільмі "Далеко від неї". Її суперницями були: Кейт Бланшетт ("Єлизавета: Золоте століття"), Анджеліна Джолі ("Її серце"), Маріон Котійяр ("Життя в рожевому світлі") і Елен Пейдж ("Джуно").

Нагорода за кращу чоловічу роль другого плану дісталася Хав"єру Бардему, що зіграв у фільмі братів Коенов "Людям похилого віку тут не місце". У цій же номінації були представлені Кейсі Аффлек, Хел Холлбрук, Лі Томмі Джонс і Том Уїлкінсон.

У номінації "Краща жіноча роль другого плану" були представлені: Кейт Бланшетт, Кетрін Кінер, Емі Райан і Тільда Суїнтон, проте дісталася нагорода Рубай Ді за роль у фільмі "Гангстер".

Нагороду кращому ансамблю акторів в телесеріалі вручили артистам з "Офісу". Кращим акторським ансамблем в драматичному серіалі Гільдія кіноакторів США визнала акторів з "Клану Сопрано" .

Нагороди за кращий ансамбль акторів удостоєний фільм "Людям похилого віку тут не місце", він зумів обігнати в цій категорії картини "Потяг на Юму", "Гангстер", "Лак для волосся" і "До дикої природи", повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Вручено нагороди Гільдії кіноакторів США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі