вівторок, 14 жовтня 2008 11:14

Воротар молодіжної збірної Росії по футболу знялася голою (ФОТО)
6

Олена Рижикова - голкіпер молодіжної збірної Росії - вирішила піти із спорту і почати кар"єру фотомоделі. Проте, остаточно від футболу відмовлятися не збирається, сообщаєт Топньюз.ру. "Багато хто не розуміє, що футбол - цілком жіночий спорт. І такий же цікавий, як і чоловічий. Так, у нас і швидкості нижче, можливо, і майстерності трохи менше, але це його не псує. Але наш спорт теж видовище і цікавий. Жіночий футбол і наша жіноча збірна по футболу досягли на світовому рівні значно більше, ніж наші чоловіки."

"Я хоч і пішла у футбол, але залишилася сама собою. Багато тренерів примушують дівчат стригти коротко волосся і носити чоловічий одяг, а я залишилася така ж, яка і прийшла."

"Я займалася спортивною гімнастикою, готувала різні акробатичні номери. Все це було в першому класі. У школі на один з уроків фізкультури прийшов тренер по футболу і проглянув нас. Запропонував прийти на футбольну секцію. Я, взагалі-то, йти не хотіла, але було цікаво, і я, оскільки це все було недалеко від дому, прийшла на перше тренування."

"Через рік тренер по гімнастиці сказала, що треба вибрати або гімнастику, або футбол. Батьки, навіть швидше тато, допомогли зупинити свій вибір на футболі. Потім були різні дитячі турніри, виїзди і змагання. Почалося дуже цікаве і активне життя."

"Перший професійний контракт я підписала в чотирнадцять років. Перший контракт з міні-футбольним клубом "Чертаново". Відіграла три роки, а потім пішла у великий футбол. Зараз в міні-футбол граю тільки під час відпустки."

"Ми об"їздили майже весь світ. Простіше перерахувати на пальцях ті країни, в яких ми не були. Все це я змогла зробити завдяки футболу."

"У мене є декілька бажань, які я хочу запровадити в життя. Наприклад, виїхати грати до Америки. Я знаю, що якщо я не виїду і не спробую там пограти, то я про це дуже пошкодую. У Америці рівень абсолютно інший. Там дуже багато команд і велика конкуренція."

"Я хочу, якщо не брати футбол, знайти себе в житті і добитися всього сама. У мене є бажання і мрії. Але, я думаю, що остаточно відійти від футболу я ніколи не зможу."

Зараз ви читаєте новину «Воротар молодіжної збірної Росії по футболу знялася голою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі