понеділок, 27 травня 2013 04:04

Вогонь з кулемету та армреслінг: у Вінниці відбувся "партизанський" зліт байкерів
13

Фото: Фото: Вікторія Микитюк

24-26 травня у Вінниці вчетверте відбувся Міжнародний зліт байкерів. Цього року темою свята було "Життя байкера у партизанському загоні". Тому організатори дали можливість мотоциклістам покататись по лісі на бойових машинах, постріляти з арбалету, кулемету "Максим", луку та пневматичної зброї. Також чоловіки грали у футбол та змагались у армреслінгу. Табір розташували у селі Стрижавка.

На зліт завітали понад двісті байкарів із України, Росії та Польщі.

"Захід влаштовуємо кожного року з метою популяризувати байкарський рух та розвіяти стереотипи, що з ним пов'язані. Ми не п'яниці, які обкурені та вічно матюкаються й ніде не працюють. Кожен мотоцикл коштує 10-15 тисяч доларів. Повірте, волоцюга таке не в змозі купити. В мене дочка й дружина теж на мотоциклах. Купили, тому що маю бізнес. Взимку їжджу на автомобілі", - говорить організатор зльоту Сергій Купцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівські школярі влаштували рок-концерт у бібліотеці для байкерів

Розважали байкарів театр вогню, рок-групи "Ларус", "Вперше чую", балетна група "Екстрим".

"Дуже круто у Вінниці. Вразив фонтан й чистота у місті. Сам із Черкас, нам є чого у вас повчитись", - розповідає 45-річний Микола Теплюк.

72-річний Борис Гребенюк на мотоциклі їздить півстоліття.

"Жінка моя нещасна з моїми мотоциклами. Студентом ганяв до Кишинева та Одеси, але ж це недалеко. Доки буду жити, до тих пір і їздитиму".

Зараз ви читаєте новину «Вогонь з кулемету та армреслінг: у Вінниці відбувся "партизанський" зліт байкерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі