вівторок, 29 грудня 2020 07:42

"Водій злякався" - Супрун із чоловіком висадили з таксі

"Водій злякався" - Супрун із чоловіком висадили з таксі
Колишню в.о. міністра охорони здоров'я України Уляну Супрун та її чоловіка таксист висадив із авто. Фото: facebook.com/ulanasuprun

Колишню в.о. міністра охорони здоров'я України Уляну Супрун та її чоловіка Марка таксист Uber попросив вийти з авто на півдорозі до пункту призначення.

Усе тому, що пара попросила водія трохи відчинити вікно, аби авто провітрювалося, написала Супрун у Facebook.

"Вірус SARS-CoV-2 передається повітряно-крапельним шляхом. Найімовірніше це може трапитися при тривалому контакті (довше 15 хвилин) та на близькій відстані (менш як 1,5 метри) від інфікованої людини. Ще імовірніше, що це відбудеться у невеликому та погано провітрюваному приміщенні. Наприклад, у таксі. Ми з Марком щоразу, як замовляємо таксі, просимо водіїв трохи відчинити хоча б одне вікно. Тепер вчинили так само — попросили опустити скло на одному вікні на 2 сантиметри нижче", - розповіла Супрун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфлікт через маску в автобусі закінчився бійкою

Але водій сказав, що не хоче цього робити через те, що утвориться протяг. А він боїться захворіти. Натомість запропонував вийти на півдорозі з авто.

"Водій злякався міфічного протягу більше, ніж реального Covid-19", - додала лікарка.

Вони із чоловіком викликали інше таксі Uber, де водій спокійно відчинив вікно на їхнє прохання й довіз до пункту призначення.

У Харкові між таксистом і пасажиркою стався конфлікт. Жінка хотіла, щоб водій одягнув маску. Таксисту не сподобалася поведінка пасажирки, тому він висадив її на половині дороги.

Зараз ви читаєте новину «"Водій злякався" - Супрун із чоловіком висадили з таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі