понеділок, 14 грудня 2020 09:49

Конфлікт через маску в автобусі закінчився бійкою

Конфлікт через маску в автобусі закінчився бійкою
На місце конфлікту довелося викликати поліцію Фото: dilo.net.ua

12 грудня у Білій Церкві в автобусі №12 сталася серйозна бійка через маску. На місце конфлікту довелося викликати поліцію.

Двоє молодиків зайшли в салон автобусу і почали неадекватно поводитися. На прохання одягнути маску чоловіки почали жартувати. Одному з пасажирів це не сподобалося, він зробив їм зауваження. Про це повідомили на Telegram-каналі "Біла Церква - Без табу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік відмовлявся надівати маску і погрожував пістолетом

Після цього між ними виникла суперечка, у ході якої хлопці без масок погрожували побити і пристрелити чоловіка. Пасажири почали виганяти їх на вулицю.

Коли хулігани вийшли на вулицю, то вирішили розбити двері в автобусі. Після цього почалася масова бійка, яку зняли на відео. На місце події приїхало кілька поліцейських машин.

У Києві в трамваї стався інцидент. Чоловік відмовився вдягати захисну маску і влаштував скандал. У результаті рух трамваїв було призупинено на певний час.

Зараз ви читаєте новину «Конфлікт через маску в автобусі закінчився бійкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі