понеділок, 15 грудня 2008 13:42

Власники готелю "Тадж Махал" допоможуть жертвам теракту

Власники готелю "Тадж Махал" в Мумбаї, який в листопаді став одним з головних об"єктів терористичної атаки на місто, оголосили про створення добродійного фонду допомоги жертвам нападу, повідомляє AFP.

За словами представника організаторів фонду, матеріальна допомога буде надана постраждалим та сім"ям загиблих від рук терористів на всіх об"єктах міста. Надалі фонд надаватиме допомогу постраждалим при терористичних актах, стихійних лихах та інших подіях, що загрожують життю та майну людей.

Про розміри фонду та величину виплат інформація не надходила.

Готель "Тадж Махал", який є однією з визначних пам"яток Мумбаї, утримувався терористами протягом близько 60 годин і сильно постраждав від пожеж та води, що застосовувалася для їх гасіння.

В результаті серії терактів 26-29 листопада 2008 року в Мумбаї загинули майже 200 людей, ще 300 отримали поранення. Раніше влада штату Махараштра, столицею якого є Мумбаї, ухвалила рішення про виплату сім"ям загиблих компенсацій у розмірі 500 тисяч рупій, або 10400 доларів.

Зараз ви читаєте новину «Власники готелю "Тадж Махал" допоможуть жертвам теракту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі