понеділок, 04 лютого 2008 15:49

Високі підбори сприяють отриманню глибшого оргазму

Каблуки-шпильки не тільки виглядають сексуально і елегантно, але і сприяють жіночому оргазму. Виявляється, високі підбори позитивно впливають на м"язи малого тазу, так звані "м"язи задоволення", залучені до механізму оргазму.

Доктор Марія Черруто з Веронського університету провела дослідження за участю 66 жінок у віці до 50 років. За допомогою особливих електронних приладів вона вимірювала активність м"язів малого тазу залежно від нахилу стопи, і з"ясувала, що у тих, хто тримає ноги під кутом 15 градусів до поверхні підлоги, що відповідає висоті 7-сантиметрового каблука, активність цієї групи м"язів знижується на 15%. По суті, це означає, що високі підбори розслабляють м"язи малого тазу, збільшуючи їх силу і здатність до скорочення. А добре натреновані м"язи сприяють посиленню статевого збудження і, як наслідок, отриманню глибшого задоволення.

"Жінкам дуже часто важко виконувати вправи для м"язів малого тазу, - говорить доктор Черруто, - а носіння взуття на високих підборах може стати вирішенням цієї проблеми".

Проте, на думку стилістів, каблук вище 11,5 сантиметрів заважає красиво ходити і виглядає неелегантно. З цим твердженням згодні і спортсмени. Наприклад, Матт Робертс, особистий тренер Мадонни, Наомі Кемпбелл і інших зірок шоу-бізнесу, упевнений, що високі шпильки напружують коліна і щиколотки і з часом можуть завдати шкоди здоров"ю, повідомляють Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Високі підбори сприяють отриманню глибшого оргазму ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі