неділя, 03 лютого 2008 18:14

Віра Брежнєва відмовилась від дієти (ФОТО)
6

Щоб зберегти свої форми, екс-'ВІА-Гра' не сидить на дієтах
Такою сексі-спокусницею Віра була у 'ВІА Грі'
А так виглядає нова Віра Брежнєва у ролі телеведучої
Нещодавно екс-"ВІА-Гра" та новоявлена телеведуча Віра Брежнєва розповіла, звідки ростуть її 90-60-90, яка вона насправді у повсякденні та чим завдячує своїй появі у телевізійному проекті.

Гурт "ВІА Гра" став своєрідною фабрикою кадрів для телебачення. Так, з легкої подачі дівочого бенду у телевізорі осіли Надя Мейхер, Ганна Седокова, а тепер і сексапільна білявка Віра Брежнєва.

Так, минулого місяця на телебаченні стартувало нове ігрове шоу, ведучою якого стала колишня солістка "ВІА Гри" Брежнєва. Через цей проект екс-співачка із фатальної спокусниці перетворилася на таку собі сіреньку вчительку та втратила кілька кіло.

"Якщо дівчина побувала у "ВІА-Грі", вона вже не пропаде. Буде прагнути підтримувати статус, шукати себе у новій якості", - прокоментувала "Комсомольській правді в Україні" свою появу на телебаченні Брежнєва.

Рекламою для нового шоу Віри став слоган: "Мені 26 років. Параметри: 90 - 60 - 90". Причому це зовсім не реклама форм жінки, а лише спосіб привернути увагу до передачі. Між іншим, щодо об"ємів, то Брежнєва зізналася: її схудла фігура шокує людей.

"Я зараз важу менше своєї норми. Мама і мої друзі були шоковані, коли мене побачили після зйомок "Магії десяти". Сказали, що я аж занадто схудла і треба нагуляти жирок. От зараз під наглядом мами і нагулюю", - ділиться артистка.

А щоб струнку фігурку Брежнєвої від маминої "дієти" не рознесло, колишня "ВІА-Гра" відвідує тренажерний зал, займається гімнастикою пілатес і танцює. Так, залежно від настрою вона зі своїм "тренером-універсалом" займається латиною, r-n-b або танцем живота.

Власне, розтовстіти Віра не боїться. Адже секрет славнозвісних 90-60-90 - у неї в крамані. Для того, щоб підтримувати фігуру у модельному стані, білявці зовсім не обов"язково виснажувати себе дієтами.

"Я вже не пам"ятаю ті часи, коли доводилось підтримувати фігуру за допомогою дієт. Зараз я просто намагаюся правильно харчуватися. Не їм смаженого, жирного та солодкого. Надаю перевагу стравам, приготовленим на парі або звареним. У моєму раціоні багато фруктів і овочів. І зовсім немає картоплі, макаронів, газованих напоїв - усе це швидко відкладається на талії", - поділилася вона.

А якщо, тим не менш, з"являється необхідність різко скинути вагу, новоявленій телеведучій допомагає кілька розвантажувальних днів на кефірі та активний моціон.

Також білявка пояснила різку зміну свого іміджу. Якщо у "ВІА Грі" Брежнєва була такою собі фатальною сексі-спокусницею у міні, корсетах та панчохах, то у телепередачі глядачі бачать Віру в образі практично сіренької вчительки історії.

"Мені здається, що кожна людина повинна намагатися бути різною. Я теж не хочу "застрягти" в одному образі. І, якщо мене у "ВІА Грі" сприймали фатальною красунею, це не означає, що я в житті така сама", - пояснила Брежнєва.

У повсякденному житті Віра, за її словами, зовсім невибаглива до своєї зовнішності. На дозвіллі екс-"ВІА-Гра" надає перевагу стилю саsuаl: зручні кофти, джинси, неяскраві кольори.

"Мене на вулиці зустрінеш і не здогадаєшся, що перед тобою Віра Брежнєва. Я на вулиці не з"являюся у міні-спідницях, стразах і паєтках. Нічим не відрізняюся від інших дівчат. До речі, рідко ношу взуття на високих підборах. Тому на зйомках "Магії" дуже страждала через необхідність постійно стояти на шпильках", -зізналася вона.

А наразі знаменита блондинка оклигує від тяжкого бронхіту, на який захворіла після відпустки у французьких Альпах. За матеріалами Tablo ID, "Твой день" та siteua.org

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва відмовилась від дієти (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі