пʼятниця, 29 вересня 2023 15:25

Спецтема: Війна Росії проти України

"Він не падає духом, як би складно не було": Данілов охарактеризував Залужного

"Він не падає духом, як би складно не було": Данілов охарактеризував Залужного
Секретар РНБО Олексій Данілов охарактеризував Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Фото: скріншот

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов охарактеризував Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

За словами секретаря РНБО, у Залужного завжди гарний настрій і він не падає духом, як би складно не було. Про це Данілов розповів в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

Він наголосив, що у перші дні повномасштабної війни побачив внутрішнє братерство військових і стосунки Залужного з підлеглими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коля Сєрга відверто розказав про роботу з Залужним

Секретар РНБО також розповів, що деякі підлеглі старші за Залужного, але у них є повага один до одного, людяне ставлення.

"Вони військові і розуміють, що таке життя і смерть", – сказав Данілов.

Країну-агресорку Росію не можна "відсунути" якнайдалі від українських кордонів.

Тому кожен українець повинен мати зброю, щоб захищатися. Про це в інтерв'ю Наталі Мосейчук сказав секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов.

Він також прокоментував питання легалізації зброї в Україні. За його словами, поводитися зі зброєю слід дуже обережно, для цього мають бути чіткі правила. Водночас, на думку секретаря РНБО, "коли маєте зброю, ви відчуваєте себе більш захищеними".

Зараз ви читаєте новину «"Він не падає духом, як би складно не було": Данілов охарактеризував Залужного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі