пʼятниця, 29 вересня 2023 13:34

Коля Сєрга відверто розказав про роботу з Залужним
6

Коля Сєрга розповів про роботу з Залужним
Фото: instagram.com/thekolya
Коля Сєрга розповів про роботу з Залужним
Коля Сєрга розповів про роботу з Залужним
Коля Сєрга розповів про роботу з Залужним
Коля Сєрга розповів про роботу з Залужним

Співак і співзасновник "Культурного десанту" Коля Сєрга розказав про роботу із Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

У інтерв'ю Андріані Кучер зізнався, що зустрічі з генералом його надихають і мотивують. Вперше вони познайомилися декілька місяців тому. Це сталося після того, як Сєрга дізнався, що оркестр 59-ї бригади, де він працює диригентом зібралися скорочувати. Тоді музикант попросив зустрітися з Залужним.

"Я прийшов врятувати оркестр. Я вийшов від Залужного настільки натхненним, начебто я повернувся з якогось відпочинку. Мене ця зустріч з Валерієм Федоровичем дуже надихнула", – пригадав Коля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зашмаркані серветки, миші й зброя. Козловський провів екскурсію у бліндажі

Додав, що в генерала прогресивне мислення. Він вміє швидко вирішувати питання.

"Коли нам потрібно було перевести до нас артиста з якогось підрозділу, то це все робилося через Генштаб ЗСУ. Там вони знали, що ми робимо, бачили наші результати, тому сприяли цьому", – розповів Сєрга.

Раніше Сєрга розкритикував зірок українського шоубізнесу. Говорив, зокрема, про Потапа, Барських, Монатіка та Лободу. Артист заявив, що у шоубізнесі є велика проблема – йому не вистачає правди. Він запідозрив Монатіка й Потапа у нечесності. Не оминув Сєрга й співачку Лободу. На його думку, вона хоч і не працює з Росією, але й не бачить та не чує людей.

Зараз ви читаєте новину «Коля Сєрга відверто розказав про роботу з Залужним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі