неділя, 13 березня 2022 10:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Вимоги Росії на переговорах скориговані з урахуванням інтересів України - Подоляк

Вимоги Росії на переговорах скориговані з урахуванням інтересів України - Подоляк
Радник глави офісу президента підкреслив, що має пройти ще якийсь час, щоб російська сторона в цілому на 100% розуміла ту ситуацію, в яку потрапила саме Росія, а не Україна Фото: eadaily.com

Радник голови ОПУ Михайло Подоляк стверджує, що риторика Росії в переговорах за останні дні сильно змінилася.

Переговори з делегацією Росії продовжуються безперервно у відеоформаті. Подоляк зазначив, що усередині переговорного процесу створили робочі групи. Їх спеціалізації та функціонал він не розшифрував, пише "Комерсант".

"У нас є всі пропозиції, які так чи інакше захищають ці інтереси, виводять Україну з-під удару з точки зору того, щоб не повторилися подібні ситуації, виводять Україну в компенсаторні якісь історії в правильному сенсі. І ще раз наголошую: російська сторона набагато адекватніше вже дивиться на ситуацію", - говорить Михайло Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, коли відбудеться четвертий раунд переговорів РФ та України

Радник глави офісу президента підкреслив, що має пройти ще якийсь час, щоб російська сторона в цілому на 100% розуміла ту ситуацію, в яку потрапила саме Росія, а не Україна.

Документ про припинення війни підпишуть президенти Володимир Зеленський і Володимир Путін. Про це радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк сказав під час інтерв'ю Володимирові Соловйову. Михайло Подоляк підкреслив, що президент України намагається добитися саме переговорів з Путіним, наголосив, що Володимир Зеленський бере на себе відповідальність за оборонні інціативи України, а також за управління державою у воєнний час.

Зараз ви читаєте новину «Вимоги Росії на переговорах скориговані з урахуванням інтересів України - Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі