неділя, 13 березня 2022 09:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Документ про припинення війни, найімовірніше, підпишуть президенти – Подоляк

Документ про припинення війни, найімовірніше, підпишуть президенти – Подоляк
Президент України побудував насправді повноцінний військовий кабінет, що працює 24 години на добу Фото: president.gov.ua

Документ про припинення війни підпишуть президенти Володимир Зеленський і Володимир Путін.

Про це радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк сказав під час інтерв'ю Володимирові Соловйову.

Михайло Подоляк підкреслив, що президент України намагається добитися саме переговорів з Путіним, наголосив, що Володимир Зеленський бере на себе відповідальність за оборонні інціативи України, а також за управління державою у воєнний час.

Подоляк сказав, що президент України побудував насправді повноцінний військовий кабінет, що працює 24 години на добу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін не планує припиняти війну проти України – офіс Макрона

"Володимир Зеленський хотів би двосторонніх переговорів президентів Росії та України. Під час цих перемовин вони мали б остаточно домовитися про взаємні компроміси. Ясна річ, з урахуванням інтересів України, адже саме наша країна – постраждала сторона. Підписи, я так розумію, ставитимуть саме президенти України та Росії", - сказав він.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах. Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Документ про припинення війни, найімовірніше, підпишуть президенти – Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі