субота, 29 травня 2010 11:49

Віктор Пилипишин прийшов на бал з поламаною рукою (ФОТО)
38

У столичному ресторані "Лео" киянка Вероніка Чекалюк влаштувала родинний бал. На нього запросила співаків, художників та бізнесменів з сім'ями. Першим на бал прийшов Володимир Гришко. Дружину Тетяну, доньку Анну-Стефанію і сина Володимира залишив удома.

"Вони рідко з'являються на світських заходах. Я не проти цього. Люди навколо бувають різні. Можуть недобре подивитися і зіврочити. А у дітей дуже світла аура.".

Вітається з головою Шевченківського району Віктором Пилипишиним. У того права рука по лікоть у гіпсі. У неї обережно бере фужер з вином, коли тисне комусь руку. Розповідати про гіпс відмовляється.

"Трохи потягнув. Уже все добре", - каже, сміючись.

Художник Сергій Поярков з 1,5-річною дитиною на руках сідає в останньому ряду. Коли починається аукціон, йде до столу з фуршетом. Гришко в цей час зі сцени продає маску за 3 тисячі гривень. По тисячі гривень розпродує жіночі пояси та браслети, прикрашені живими квітами. Гроші організаторка балу та аукціону передасть на будівництво спортзалу одного зі столичних сирітських будинків.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Пилипишин прийшов на бал з поламаною рукою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі