неділя, 23 травня 2010 17:15

Благодійний аукціон в рамках Lviv Fashion Week не вдався

Благодійний аукціон в рамках  Lviv Fashion Week не вдався
У Львові сьогодні відбувається третій благодійний аукціон в рамках фестивалю моди Lviv Fashion Week. Гроші на них збирають для львівських лікарень. Минулого сезону завдяки аукціону вдалося придбати 11 дитячих ліжечок для міської лікарні N8 на вул. Дністровській.

Цього разу лікарі самі звернулися до організаторів показів.

- Уперше у Львові хочемо розпочати робити операції немовлятам ендоскопічним способом – без розрізів, - каже Gazeta.ua Андрій Дворакевич, лікар міської дитячої лікарні "Охмадит". - Обладнання порівняно недороге, 25 тисяч гривень. Якщо дитина народжується з вадами, то її вага переважно близько кілограма. Різати її – означає, що немовля втратить масу крові, і ризик надто великий. За допомогою ендоскопічної апаратури у тілі робиться усього кількаміліметрові проколи, операція проходить без втрати крові. Дитина швидко реабілітується. Думаю, люди будуть щедрими. Адже збираємо для державного закладу, операції будуть безкоштовними.

На аукціон виставили сумочки, пояси, косметички, іграшки від відомих дизайнерів: Роксолани Богуцької, Оксани Караванської, Костянтина Пономарьова, Олени Цілуйко. А також малюнки неповносправних дітей з інтернатів і дитячих будинків.

Запрошені на аукціон в торговому центрі "Опера Пасаж" Роман Віктюк, Оксана Білозір та мер міста Андрій Садовий не прийшли. Зібралося близько 35 людей. Учора Львів святкував день міста, увечері проходили концерти та покази мод. Сьогодні аукціон розпочався вже о першій дня.

Стартова ціна лотів – від 150 грн. Сумочку від дизайнерки Оксани Караванської у вигляді коника за стартовою ціною 3 тис грн ніхто не купив.
За 500 гривень купили картину маслом "Казковий звір" 12-річної Ліди Жмурко зі школи-інтернату в селі Верхнє Синевидне. За 800 грн продали іграшкових зайчиків Усю та Юсю, які одружуються, від пари дизайнерів "Стецик енд Болдирєва". Майже половина лотів не продалися. Організатори планують провести повторний аукціон.
Зараз ви читаєте новину «Благодійний аукціон в рамках Lviv Fashion Week не вдався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі