середа, 26 травня 2010 17:13

Кільчицька і Ващук загубились у "піонерському" минулому (ФОТО)
11

Фото: Фото: Ольга Камєнєва/Gazeta.ua

25 травня у столичному клубі D'Luxe відбувся благодійний аукціон "Агітплакат". Продавали агітаційні плакати із фотографіями Ірени Кільчицької, Маргарити Ващук, Потапа і Насті Каменських, Ірини Бережної та Марисі Горобець.

"Вся Україна заповнена плакатами із закликами купувати квартири та машини. Соціальні плакати повністю відсутні. Ми вирішили їх повернути. Вторговані гроші підуть на добудову "Театру на Подолі". Вони почали будувати театр 20 років тому. Звели стіни, а на дах не вистачило грошей. Думаю, їм потрібно 1,5 – 2 мільйони доларів. Сподіваюся наша ініціатива допоможе зрушити справу з місця. Може, після нашого аукціону, допомогти театру зголоситься міська влада та бізнесмени", - сказала організаторка аукціону Маргарита Ващук.

На аукціон прийшли Ірена Кільчицька, Віталій Журавський, мер Ірпеня Олег Бондар, посол Грузії Грігол Катамадзе, Олександр Онищенко. Торги проводили аукціоніст Федір Зерницький та Ірена Кільчицька. Всього вторгували $50 тис.

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька і Ващук загубились у "піонерському" минулому (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі