четвер, 24 червня 2010 16:16

Викладач, який експериментував на кухні, помер у лікарні

Викладач, який експериментував на кухні, помер у лікарні

Головна версія трагедії в житловому будинку Дніпродзержинська - вибух хімічних речовин в квартирі N18, розташованій на другому поверсі. Про це стало відомо за наслідками засідання Дніпропетровської обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яка відбулася сьогодні.

За даними комісії, господар квартири - викладач Дніпропетровського хіміко-технологічного університету - проводив в квартирі хімічні досліди і зберігав хімічні препарати. На кухні квартири виявлені залишки хімічних речовин. Постраждалий від вибуху викладач, 1971 р.н., був доставлений до лікарні, де через декілька годин помер.

Зараз в лікарні знаходяться шестеро постраждалих. Двоє з них - в стані середньої тяжкості, у чотирьох - незначне отруєння продуктами горіння.

Жителі чотирьох під"їздів будинку зможуть повернутися в свої квартири до кінця дня. Жителі дев"яти квартир під"їзду, де прогримів вибух, відселені. В основному вони знаходяться у родичів.

Попередньо, відновлювальні роботи в зруйнованому під"їзді триватимуть місяць. На ліквідацію наслідків трагедії з бюджету буде виділено 5 млн. грн., передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Викладач, який експериментував на кухні, помер у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі