четвер, 24 червня 2010 09:43

Викладач підірвав будинок у Дніпродзержинську: є жертви (ФОТО)

У Дніпродзержинську (Дніпропетровська область) у чотириповерховому будинку 50-х років минулого сторіччя о 3.55 в четвер стався вибух, у результаті якого загинула жінка 1939 року народження.

Попередня причина смерті - отруєння чадним газом.

Вибух, за попередніми даними, стався у квартирі викладача одного з Дніпропетровських вузів, який проводив досліди.

Семеро осіб госпіталізовано в лікарню, 25 мешканців будинку евакуйовано.

Ударною хвилею пошкоджені перекриття між першим, другим і третім поверхами.

Сам викладач був викинутий вибуховою хвилею з 2-го поверху і знаходиться у лікарні у важкому стані.

Міська влада разом з Міністерством з питань надзвичайних ситуацій провели екстрене засідання спеціальної комісії з ліквідації наслідків вибуху. Люди тимчасово розселені в готель, їм надана їжа і напої.

У четвер влада має намір підключити всі комунікації в будинку, і жителі першого, третього і четвертого під'їздів зможуть повернутися у свої будинки.

На місце події виїжджав перший замглави Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Задорожний. Створена слідча комісія, встановлюються причини вибуху.

Слідчий відділ Дніпродзержинського міського управління міліції ГУ МВС в Дніпропетровській області за фактом вибуху житлового будинку N 4 по вул. Сировца в Заводському районі порушив кримінальну справу.

У будинку зареєстровано 74 жителі. У пошкодженому під'їзді розташовано 11 квартир, в яких проживало 14 осіб.

Місце події і прилегла територія узяті під охорону особового складу органів внутрішніх справ Дніпродзержинська. 25 жителів першого і другого під'їздів евакуйовано.

Интерфакс-Украина

Фото: sobitie.com.ua, blog.dkfoto.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Викладач підірвав будинок у Дніпродзержинську: є жертви (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі