субота, 13 червня 2009 16:51

Військові знайшли місце падіння лайнера Air France

Військові знайшли місце падіння лайнера Air France
Бразильським військовим вдалося встановити місце падіння аеробуса А-330 французької авіакомпанії Air France в Атлантичному океані. Як розповів на прес-конференції начальник департаменту ВПС Бразилії з контролю за повітряним простором, бригадний генерал Рамон Боржіс Кардозу, пасажирський літак впав в океан " за 1,3 тисяч кілометрів від міста Ресіфі".

Це сталося в радіусі 70 кілометрів від того місця, звідки зі зниклого аеробусу в ніч на 1 червня прийшов останній автоматичний сигнал про виниклі неполадки.

У пошуковій операції, площа якої досягає 17,5 тисяч квадратних кілометрів, беруть участь більше 800 військових з особового складу флоту і ВПС Бразилії, бразильські і французькі кораблі і літаки.

Французький атомний підводний човен "Емерод" патрулює район, намагаючись знайти бортові самописці лайнера, що розбився. Сьогодні пошуки будуть продовжені. Їм заважає погода, що знову зіпсувалася.

Тим часом в п"ятницю в Атлантиці було виявлено ще шість тіл зі зниклого літака А330. Раніше повідомлялося про те, що виявлено 44 тіла загиблих, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Військові знайшли місце падіння лайнера Air France». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі