вівторок, 24 червня 2008 13:06

Відвідувачів ліванського ресторану пригощають "хлібом терориста"

У південному передмісті Бейрута відкрився ресторанчик, що залучає відвідувачів незвичайним оформленням. Заклад під вивіскою "Стволи і булки" більше схожий на блокпост. На стійці лежать макети зброї та амуніції, дах тераси покритий камуфляжною сіткою.

Додатково до всього відвідувачі ресторану обідають не під звуки популярної музики, а під скрекіт інтенсивної перестрілки, що лунає з динаміків.

Власник закладу Юсеф Ібрагим рекламує страви з меню - "реактивна граната" (шашлик з курки) і "хліб терориста", повідомляє Бі-Бі-Сі.

Меню ресторану так само містить такі страви як "Автомат Калашникова", "Гвинтівка Драгунова", "Підривний заряд", і "Б-52".

"Про нас говорять, що ми терористи, так давайте нагодуємо всіх "хлібом терористів". Чом би й ні", - говорить Ібрагим в інтерв"ю місцевому телеканалу, який контролює шиїтське угрупування "Хезболла".

Ресторанчик знаходиться в районі міста, більшість жителі якого підтримує "Хезболлу".

Недавно Бейрут пережив запеклі зіткнення між урядовими військами і формуваннями "Хезболли".

Гасло закладу: "Сендвіч, здатний убити".

За словами Ібрагима, відвідувачів не бентежить оформлення його ресторану. Він стверджує, що його сендвічи можуть убити тільки своїми значним розмірами.

"Я залучаю відвідувачів незвичайним способом. Я хотів змусити людей сміятися. І з самого відкриття ресторану, у мене були багато відвідувачів", - розповів Ібрагим, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Відвідувачів ліванського ресторану пригощають "хлібом терориста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі