вівторок, 23 червня 2020 16:09

"Від кожної гривні залежить життя мого янголятка" - учасниця АТО благає врятувати її сина

У 15-річного Сергія Кондрацького з міста Волочиськ на Хмельниччині виявили Саркому Юінга лівої гомілки. Йому потрібне негайне обстеження й дорого вартісна операція, хіміотерапыя та опромінення. Погодилася взяти клініка в Ізраїлі. Вартість лікування становить близько $400 тис.

Автор: Людмила Кондрацька
  У 15-річного Сергія Кондрацького виявили тяжку хворобу
У 15-річного Сергія Кондрацького виявили тяжку хворобу

"Все почалося минулої осені. В кінці листопада в сина почала турбувати ліва нога. Боліло в кістці вище коліна. Ми двічі зверталися до травматолога. Він приписував мазі, але нічого не допомагало. Болі посилилися навіть вночі. На третій раз ми вже звернулися під час карантину. Нас направили в обласний онкодиспансер. Там виявили пухлину й прооперували. Поставили імплантат за 41 тисячу гривень. Аналіз направили в інститут ортопедії і травматології. Там та в інституті раку підтвердили Саркому Юінга, що має четверту ступінь агресивності. Пухлина після операції стрімко почала збільшуватися. Виявляється, що цього не треба було робити. Тепер нас чекають в клініці Ізраїлю. До 29 червня потрібно зібрати 122 тисячі доларів. Або хоча би заплатити 50 тисяч доларів за початкове обстеження. Та плюс ще не менше 5 тисяч на переліт, квартиру і харчування. Житло будемо шукати подалі, щоб було дешевше на 1-1,5 тисячі. Загалом лікування може обійтися в майже 400 тисяч доларів. Та ще близько 200 тисяч треба буде шукати на пересадку кісткового мозку і пошук донора. Я маю ще двох менших дітей, 11 і 6 років. Виховую їх сама. Для нас ці гроші є не реальні. Я просто кожен день хочу кричати від цього сильного болю в моєму серці. Від того, що я не можу знайти потрібну суму. Люди, благаю допоможіть врятувати мого синочка. Від кожної гривні залежить життя мого янголятка. Вірю, що світ не без добрих людей. Щиро дякую усім, хто вже відгукнувся і відгукнеться", - розповідає Gazeta.ua мати Людмила Кондрацька.

"Мама цього хлопчика є учасником АТО. Поки ми спокійно спали, вона оберігала наш сон. Тому прошу і закликаю, давайте їй допоможемо у порятунку дитини. Не будьмо байдужі", - написала в Facebook користувачка Валентина Фурса.

Реквізити для допомоги:

Карта ощадбанку: 5167 4900 9850 8469 (Кондрацька Людмила Олександрівна).

Зараз ви читаєте новину «"Від кожної гривні залежить життя мого янголятка" - учасниця АТО благає врятувати її сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі